top of page

Pro Light Events...

 

Light up your dreams against the darkness!

 

Licht is enorm belangrijk. Het bepaalt wanneer we opstaan en wanneer het tijd is om naar bed te gaan. Maar het is ook één van de belangrijkste sfeerbepalers in en om het huis en natuurlijk op feesten en evenementen.

 

Naast het organiseren van onze eigen evenementen verhuren wij ook sfeerverhogende (licht)elementen voor feesten en evenementen, maar ook voor in uw interieur, tuin of terras. Ook kunnen wij zorgen dat uw lichtshow tot in de puntjes word verzorgd. al uw wensen zijn welkom en kunnen wij verwerken in onze lichtshows. Wij werken zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. Tot onze opdrachtgevers behoren niet alleen bars, discotheken, feestlocaties, evenementenorganisatiebureaus en partyverhuurbedrijven, maar ook tuinfeesten, bruiloften, communie's etc.

 

Wij bieden u een geweldige lichtshow met lasers, lichteffecten en special effects die wij met alle plezier voor u in elkaar zetten,

ook bieden u een ruim assortiment hoogwaardige LED stoelen, tafels, banken, krukken, zuilen, tafel- en vloerlampen, sculpturen en ornamenten aan die zowel met als zonder (LED) verlichting leverbaar zijn. Een sfeerverhoger op ieder feest of evenement en een exclusieve toevoeging aan uw interieur, tuin of terras.

 

Onze passie is het geven van lichtshows en het verhuren van LED meubilair,  daarom streven wij er ook naar om de allerbeste lichtshow neer te zetten met alle elementen die ervoor zullen zorgen dat uw evenement meer dan geslaagd word. 

 

Wanneer mogen wij uw evenement verlichten?

bottom of page